Yhtyeet

Korppi ja muratti

Duo laulaja, nokkahuilisti Linnéa Sundfær Casserlyn kanssa.

Debytoimme kesällä 2020 Koivulan kartanossa. Olemme esiintyneet mm. Café Barockissa Keravalla ja Musiikkitalon kesäkonserttisarjassa Helsingissä. Keväällä 2021 konsertoimme Oulun Vanha Musiikki -festivaalilla.

Esitämme barokki- ja renessanssimusiikkia sekä norjalaista ja suomalaista kansanmusiikkia.

Lue lisää.

Amigasa -trio

Yhdessä Kuopion kaupunginorkesterin muusikoiden Karoliina Komulaisen (klarinetti) ja Sho Kubota (lyömäsoittimet) muodostamme Amigasa -trion.

Amigasa on esiintynyt Kuopiossa mm. Pasimusiikkia ja Sho Music Festival -festivaaleilla.

Esitämme triolle sävellettyä uutta musiikkia innovatiisissa ohjelmissa yhdistettynä vanhempiin teoksiin.

 

Trio Tr-IKS

Trio Tr-IKSin muodostavat Iryna Gorkun, huilu, Sebastian Silén, viulu ja alttoviulu ja Katri Tikka, harppu.

Ukrainalaislähtöinen huilisti Iryna Gorkun perusti triomme vuonna 2019 taiteellisen tohtorintutkintonsa yhteydessä. Iryna tutkii Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa ranskalaisen huilukoulun merkitystä huilun ja huilumusiikin kehitykselle, ja syvennyimmekin konserteissamme ranskalaiseen ohjelmistoon.

 Olemme esiintyneet mm. Villa Gyllenbergissä, Albergan kartanossa ja Musiikkitalossa.

Duo Laura Lammi ja Katri Tikka

Oboisti Laura Lammin kanssa olen esiintynyt vuodesta 2019.
Laura hallitsee oboen ohella myös englannintorven soiton, ja ohjelmistossamme onkin virtuoosimusiikkia oboelle ja englannintorvelle.

Konsertoimme vuonna 2020 Helsingin lähetyskirkossa ja olemme esiintyneet myös  yksityistilaisuuksissa ja kahvilakonserteissa.

Duo Elias Trygg ja Katri Tikka

Olemme konsertoineet huilisti Elias Tryggin kanssa duona vuodesta 2017. Vuosina 2017 ja 2018 esiinnyimme yhdessä Mozartin konserton huilulle ja harpulle (KV299) solisteina Helsingin Työväenorkesterin kanssa.

Esiintymisistämme ovat saaneet nauttia myös mm. helsinkiläisten palvelutalojen asukkaat. Ohjelmistossamme on kepeää ja kaunista ranskalaista ja italialaista musiikkia.

Musiikkia juhliisi

Meidät voit saada esiintymään erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin!